Wij gaan verhuizen én worden CUBE Store Limburg!

Beste klant,

Groot nieuws: wij gaan verhuizen! Vanaf 3 juni 2022 heten we u van harte welkom in ons nieuwe pand aan de Torenstraat 1A in Schimmert. Vanaf deze datum zal ook onze naam veranderen: 2Wielers Bisschops wordt namelijk CUBE Store Limburg. Uiteraard blijft onze service zoals u van ons gewend bent.

De laatste jaren zijn we flink gegroeid. Om u dezelfde service te kunnen blijven bieden, zijn we al even op zoek naar een groter pand. Op die manier hebben we genoeg ruimte om goed onderhoud aan uw fiets uit te voeren en een mooi assortiment fietsen en accessoires te kunnen tonen. We waren al even op zoek naar een geschikt pand in de buurt, maar dat was best lastig. Toen we de hoop al een beetje hadden opgegeven, kwam er een unieke kans op ons pad, eentje die we niet konden laten schieten. Daarom willen we met trots mededelen dat wij gaan verhuizen naar Schimmert.
Wij zijn t/m 28 mei 2022 geopend in Kerkrade.

Zelfde service, nieuwe locatie

Nu horen we u al denken: “Oh jee, zo ver weg? Hoe moet dit nu met reparaties en onderhoud aan mijn fiets?” Hierover hoeft u zich gelukkig geen zorgen te maken. Heeft u niet de mogelijkheid om uw fiets naar Schimmert te brengen? Dan halen we uw fiets gewoon bij u op! Wanneer de fiets weer tip top in orde is, brengen we hem weer bij u thuis. Deze service is geheel gratis voor al onze klanten.

Dan het tweede nieuwtje: 2Wielers Bisschops wordt CUBE Store Limburg! Daar zijn we ontzettend blij mee. CUBE is al lange tijd ons hoofdmerk en de samenwerking met het merk is steeds hechter geworden. Met name in de afgelopen twee jaar is gebleken dat CUBE een merk is waar wij op kunnen vertrouwen. Aan de andere kant is CUBE ook op zoek naar enthousiaste partners die achter het merk staan. Daarom hebben we besloten om afscheid te nemen van Gazelle en verder te gaan met alleen CUBE. Natuurlijk bent u voor service, onderhoud en garantie voor uw Gazelle-fiets van harte welkom bij ons.
De klanten van Jos Feron zijn bij ons in alle opzichten van harte welkom.

Onze service nog eens op een rijtje:

✔️ Altijd het juiste advies voor jouw fietsavontuur

✔️ Groot aanbod CUBE fietsen en accessoires

✔️ Premium onderdelenmerken, zoals Shimano en Schwalbe

✔️ Onderhoud op maat voor alle merken fietsen, ook fietsen voor fietsen die niet bij ons gekocht zijn.

✔️ Is Schimmert net even te ver? Wij halen en brengen uw fiets voor onderhoud

Komt u ook op onze feestelijke opening?

Wij zijn al druk bezig met alle voorbereidingen en we hebben ontzettend veel zin in om u straks te mogen ontvangen in onze nieuwe winkel onder onze nieuwe naam. Op 3 juni gaan we de winkel dan ook feestelijk openen!

Zonder u als trouwe klant zou onze winkel er natuurlijk niet zijn. Komt u ook naar de feestelijke opening op 3 juni vanaf 10.00uur? Dan zorgen wij voor een drankje en wat lekkers.

Met sportieve groeten,

Roger en Sandra Peusmans